Koulutukset

Seuraamme koronotilannetta ja päivitämme tänne, mikäli koulutussuunnitelmat muuttuvat.
Tällä hetkellä sisäkoulutuksissa on maskipakko.

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoisvoimin. Kouluttajat ovat suurimmaksi osaksi paikallisosastomme omia jäseniä, eivät siis ammattilaisia.


Tokokurssi

Tervetuloa tokoilemaan 10.10.–28.11. sunnuntaisin klo 17-18 pidettävälle tottelevaisuuskurssille lämpimään ja valoisaan Turun Murren halliin Liedon Tuulissuolle! Kurssin kouluttajina toimivat Tiia Lehtinen ja Anne Saren.
 
Kurssi sisältää kahdeksan käytännön koulutuskertaa koiran kanssa. Kurssin hinta on 50€ jäsenille ja 80€ ei-jäsenille (jäsenet etusijalla). Sitovat ilmoittautumiset svkturku@gmail.com. Kurssille on vain kahdeksan paikkaa, joten toimi nopeasti! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 3.10.
 
Kurssi sopii kaiken tasoisille koirakoille. Tehtävät tehdään omalle taitotasolle eriyttäen. Kurssi ei kuitenkaan ole tarkoitettu ongelmakoirakoille, vaan koiran tulisi kyetä keskittymään omaan ohjaajaan muiden koirakoiden läsnäollessa ja olemaan mieluiten jo kohtuullisessa hallinnassa myös vapaana.

KUPITTAAN NÄYTTELYKOULUTUS

Perinteistä näyttelykoulutusta Kupittaan kaivokentällä järjestetään keväällä torstaisin 5.8., 19.8., 26.8. ja 2.9. klo 19 vaihtuvin ohjaajin!

Säävaraus koulutuksissa. 


Syksyllä järjestetään trimmikurssi.


Kerho järjestää tutustumispäivän koiratanssille 3.10. klo 10!

Vetäjänä toimii Jasmin Kujander ja paikkana Turun Murren halli. Päivään kuuluu ensin luento, jonka jälkeen noin 10 koirakkoa pääsee kokeilemaan koiratanssia.
Luennon (kesto noin 2h) jälkeen järjestetään kaksi n. 45min koulutusta. Hinta jäsenille:  luento 15€ (ei-jäsenet 25€) ja luento+koulutus vain jäsenille 25€. 
Luennon jälkeen kahvitarjoilu!

Sitova ilmoittautuminen tutustumispäivään sähköpostilla: svkturku@gmail.com
Kerrothan viestissäsi osallistutko luennolle vai myös koiran kanssa tanssikokeiluun!  


Suunnitteilla olevista kursseista tarkemmat tiedot tulossa!


Koulutuksissa touhutaan villakoiran kanssa rennosti yhdessä ilman suurta tavoitteellisuutta!