Yhdistys

Suomen Villakoirakerho SVK – Finska Pudelklubben FPK ry on villakoirien kasvatusta ja harrastustoimintaa edistävä rotujärjestö. Kerho on perustettu 1962 ja jäseniä on nykyisin noin 1500. Paikallisosaston kotipaikkana on Turku. SVK-FPK ry – Turun paikallisosasto on Varsinais-Suomen Kennelpiirin yhteistyökerho. Kaikki Suomen Villakoirakerhon jäsenet kuuluvat omaan paikallisosastoonsa ilman erillistä hakemusta.

Turun paikallisosaston toiminnan tarkoituksena on tukea Suomen Villakoirakerhoa sen pyrkimyksissä edistää puhdasrotuisten iso-, keskikokoisten, kääpiö- ja toyvillakoirien kasvatusta ja jalostusta. Lisäksi paikallisosasto pyrkii toteuttamaan pääkerhon yhteisiä päämääriä omalla toiminta-alueellaan opastamalla ja neuvomalla sekä järjestämällä kursseja ja koulutuksia jäsenilleen. Osallistumalla paikallisosaston toimintaan tutustut saman alueen villakoirien omistajiin.

Turun paikallisosaston verkkosivut toimivat virallisena tiedotuskanavana hallituksen tekemistä päätöksistä, kursseista ja koulutuksista. Paikallisosastolla on myös facebook-ryhmä, johon voit liittyä. Hallituksen jäsenlistasta löydät toimintavastaavat, joille voit laittaa suoraan kysymyksiä ja palautetta koulutuksista.

Tervetuloa mukaan oman paikallisosastosi toimintaan !