Hallitus

Puheenjohtaja
Åsa Liljeqvist
Varapuheenjohtaja, rally-toko vastaava
Anne Sarén
Jäsen
Ulla Liljeqvist
Jäsen, tiedotusvastaava
Kirsi Koskinen
Jäsen, sihteeri
Lottamaria Kipinoinen
Jäsen, näyttelyvastaava
Marjut Piipponen
Varajäsen
Niina Nurmi
Varajäsen, TOKO- ja agilityvastaava
Julia Aaltonen
Muut toimihenkilöt:
Rahastonhoitaja 
Sari Rantala
kerhon sähköposti:
svkturku@gmail.com
dogo

Hallituslaisten esittelyä:

Marjut Piipponen, tiedotusvastaava

Olen Marjut Piipponen ja toimin paikallisosaston hallituksen varajäsenenä ja kerhoemäntänä toista vuotta. Villakoirat ovat kuuluneet kiinteänä osana elämääni koko 2000-luvun ajan. Olen omistanut mustia, ruskeita ja valkoisia villakoiria kolmessa eri kokomuunnoksessa. Mäyräkoirat ovat myös lähellä sydäntäni, vaikkei meillä niitä tällä hetkellä kotona olekaan, vaan harrastus jatkuu nykyään laina- ja yhteistyökoirin. Näyttelyt ovat minulle mieluinen harrastusmuoto, mutta agility, verijälki ja muut hajutyöt, kuten hajuerottelu ja nosework ovat muodostuneet minulle ja koirilleni tärkeiksi ajanvietteiksi arjessamme. Olen harrastanut edellä mainittujen lisäksi myös monia muita lajeja kokeilu- ja aktivointimielessä vuosien
varrella. Kasvatan pienimuotoisesti omaksi ilokseni mustia ja ruskeita keskikokoisia villakoiria kennelnimellä Likely, jonka hankin vuonna 2010 kasvattajan peruskurssin suoritettuani. Vuonna 2017 suoritin kasvattajan jatkokurssin hyväksytysti. Olen osallistunut rodun kasvattajaseminaareihin, lukuisille trimmaus- ja handlerkursseille ja hankkinut tietotaitoa rodun parissa pitkään toimineilta harrastajilta. Aikoinaan paikalliset aktiivit innostivat minut mukaan toimintaan ja nyt vuorostani toivon voivani kannustaa ja opastaa uusia harrastajia mukaan kerhoon villakoirien kanssa harrastamaan.


Lottamaria Kipinoinen, näyttelyvastaava & nettisivujen päivitys

Moikka! Olen Lotta ja hallituksessa olen ollut jo muutaman kauden. Tällä hetkellä toimin hallituksessa nettisivujen päivittäjänä sekä näyttelyvastaavana. Kotona meillä on mun eka villakoira keskari Unto ( Goldfire’s Questa Siraz) ja Saksasta haettu isovilla Aldo (Gold Fire von der Herbordsburg). Me ollaan harrastettu eniten näyttelyitä, mutta myös toko ja rallytoko koulutuksissa ollaan pyöritty. Meitä saa aina tulla moikkaamaan koulutuksissa ja tapahtumissa, tai vaikka kertomaan toiveita ja ideoita kerhon toimintaan! :)